CAFETARIA TREFPUNT

CAFETARIA TREFPUNT eethuis & cafetaria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 239 beoordelingen
14 jan 2021 om 21:54 de pizza was tasi en bezorging was sloom
11 jan 2021 om 11:25 Bestelling een uur te laat omdat er een storing was... t was fijn geweest als ze dat hadden laten weten dan had ik niet hoeven bellen
3 jan 2021 om 19:24 Normaal is de bezorging echt slecht en duurt het lang, maar nu waren ze netjes op tijd! Eten zoals altijd goed.
6 dec 2020 om 22:32 1 uur en 20 minuten te laat en lauw eten. Ondanks dat 3 uur voor bezorgtijd besteld was.
21 nov 2020 om 20:40 Heerlijk, voor herhaling vatbaar
21 nov 2020 om 6:41 duurde echt te lang
3 nov 2020 om 20:51 Ga zo door. Wij komen terug
28 okt 2020 om 22:32 Heerlijke pizza, lekker krokant, goed warm!!
11 okt 2020 om 19:28 Snitzel met champignons was goed. Snitzel hawai was saus niet goed deze was zuur.
7 okt 2020 om 19:42 Na lang wachten in de app gekeken en ineens stond er dat ze gesloten waren, terwijl we toch echt een bestelling geplaatst hadden. Gebeld en ze zouden er binnen 10 min zijn, maar dat werd ook later...alsof ze het vergeten waren...
28 sep 2020 om 10:32 We hebben bijna 2 uur moeten wachten
27 sep 2020 om 20:20 Wij wachten al meer dan 2 uur op onze bestelling en deze is nog steeds niet geleverd. Wel krijgen wij de vraag om een beoordeling te plaatsen.