CAFETARIA TREFPUNT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 325 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Trefpunt. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 9:48 Koud, taai slechte kwaliteit afrader
23 feb 2024 om 19:53 Hadden spareribs schotel besteld. Helaas was het vlees taai en kwam niet goed van het bot af. Verder zat er veel knoers in het vlees. Niet lekker gegeten en dat voor 15euro
10 dec 2023 om 4:07 Eten was koud. Grote friet besteld,maar was maar een klein frietje
23 okt 2023 om 3:33 €17,00 voor 1 patat met die slap en lauw was, een kaassoufle die prima was, een broodje kroket zonder broodje en een broodje hamburger met een gefrituurde hamburger van diepvries met een broodje met alleen ketchup en mayo. Troep voor een hoge prijs
22 sep 2023 om 20:04 Nu een aantal keer besteld hier en bij geen van de bestellingen de complete bestelling gekregen. Als je hierover belt is het antwoord: daar gaan we niet voor op en neer rijden om nog te brengen. Onvriendelijk en ongeïnteresseerd personeel.
29 aug 2023 om 20:04 De bestelling was laat en niet kompleet
15 aug 2023 om 19:30 Te weinig saus voor een frikandel speciaal je moest het haast zoeken Grote friet besteld maar was net een kleine schandalig veel betaald voor een kleine portie waar groot moest zijn Verder goed warm en de smaak was goed bezorging op tijd
11 aug 2023 om 19:52 €4.50 voor een grote friet, als dit een grote friet was, dan moet je je schamen hoor!
25 jun 2023 om 21:45 Eten qas gewoo goed. Goede en snelle levering, we sto den op de camping dus de chauffeur belde netjes toen hij voor de poort stond. PERFECT
30 mei 2023 om 18:18 De milkshake was niet te drinken
30 mei 2023 om 10:58 Geef niet snel een slechte beoordeling maar de spaggeti was vies ik snap niet dat je dit op je kaart laat staan kapsalon was een zeer kleine portie
8 apr 2023 om 7:14 Zeer goed en warm eten. We hebben voor 14 personen besteld. En toch was alles warm. Complimenten