CAFETARIA TREFPUNT

CAFETARIA TREFPUNT eethuis & cafetaria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 230 beoordelingen
28 okt 2020 om 22:32 Heerlijke pizza, lekker krokant, goed warm!!
11 okt 2020 om 19:28 Snitzel met champignons was goed. Snitzel hawai was saus niet goed deze was zuur.
7 okt 2020 om 19:42 Na lang wachten in de app gekeken en ineens stond er dat ze gesloten waren, terwijl we toch echt een bestelling geplaatst hadden. Gebeld en ze zouden er binnen 10 min zijn, maar dat werd ook later...alsof ze het vergeten waren...
28 sep 2020 om 10:32 We hebben bijna 2 uur moeten wachten
27 sep 2020 om 20:20 Wij wachten al meer dan 2 uur op onze bestelling en deze is nog steeds niet geleverd. Wel krijgen wij de vraag om een beoordeling te plaatsen.
27 sep 2020 om 19:45 Kreeg dit mailtje met wat vond je van je bestelling bij het trefpunt eerder dan het eten was gearriveerd we zitten nu ondertussen al 2 uur te wachten en nog steeds geen eten
20 sep 2020 om 15:42 Zeer lange bezorgtijd,eten was niet lekker. Pizza slecht belegt en gedeeltelijk aangebrand,schnitzel smaakte kunstmatig.
19 sep 2020 om 19:13 Lekker gegeten, alles lekker warm
4 sep 2020 om 20:46 Super een aanrader. En tot snel
14 aug 2020 om 22:19 Goede service, goede pizza! Wel 3 heineken en 3 grolsch gekregen ipv 6 heineken maar dat was wat mij betreft prima! Ook een vriendelijke bezorgster! Zeker een aanrader!
12 aug 2020 om 10:28 Vanwege de kermis was mijn bestelling veel te laat en er miste 1 blik redbull maar veder alles top
14 jul 2020 om 21:40 Bestelde nasi menu en bami menu geleverd allebei zonder de saté, 1 pita broodje IPV 3, niet voor herhaling vatbaar